Despre Noi

Bună,

Noi suntem EFYRA:

Emoție
Fericire
Yubire
Respect
Apreciere

Magazin online de bijuterii din argint

Efyra este mai mult decât un magazin online de bijuterii. Este locul din care te poți inspira ca femeie, de unde înveți iți pui în valoare frumusețea, rafinamentul, de unde primești sfaturi în alegerea unui cadou perfect. Strălucește cu bijuteriile noastre, create special pentru tine. Alege dintr-o gamă variată de modele și culori pe cele care se potrivesc personalității tale și care îți completează atitudinea.

Orice femeie merita fie admirată, frumoasă, iar bijuteriile exprimă feminitatea și gratia, încrederea de care avem mereu nevoie. Emană frumusețe purtând bijuterii argint S925 Efyra, fie că alegi o pereche delicată de cercei, un inel care să vorbească despre tine sau o brățară simplă, dar elegantă, cu pietre semiprețioase, care să-ți decoreze mâna într-un mod unic. Poartă un colier deosebit, din gama de bijuterii damă, căruia să-i adaugi un pandantiv ce te descrie pe tine, așa cum ești. Frumoasă. Feminină. Puternică. Bijuteriile au puterea de a fi acel lucru mic care te face te simți unică.

Descoperă o gamă variată de bijuterii de argint. 5 trăiri într-o singură bijuterie!

Oferind în dar o bijuterie, oferi mai mult decât un cadou, oferi o emoție și o amintire. Indiferent de ocazie, te ajutăm creezi un cadou unic pentru persoanele dragi din viața ta. Pentru suntem siguri vrei îi transmiți și un mesaj plin de iubire, vom atașa un mesaj personalizat din partea ta. Așterne primele gânduri care îți vin, când te gândești la ea. Imaginează-ți că în acel moment este chiar în fața ta și vei fi uimit de ușurința cu care poți scrie. Dacă, totuși, cuvintele nu vor să apară, noi suntem gata să te ajutăm cu un mesaj pe placul tău pe care îl poți alege din rubrica Trimite cadou. Vei beneficia de ambalare premium a produselor comandate, fără niciun alt cost suplimentar. 

Alege cea mai frumoasă bijuterie pentru ea! Dăruiește emoție, fericire, iubire, respect și apreciere. 5 trăiri într-o singură bijuterie!

Alege-ți modelul preferat sau oferă un cadou încântător unei persoane pe care o apreciezi și noi iți oferim cadou de bun venit o extra reducere de 10% la prima ta comandă pe site, dacă te abonezi la newsletter-ul nostru, de unde vei afla primul noutățile și ofertele noastre. 

O bijuterie aduce bucurie!

OFERTA SĂPTĂMÂNII

ABONEAZĂ-TE ȘI PRIMESTI TRANSPORT GRATUIT ASTAZI LA ORICE COMANDĂ mai mare de 100 lei! OFERTA SE TERMINĂ CURÂND - NU O RATA!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Urmareste-ne
Cos de cumparaturi 0
RECENTLY VIEWED 0
Consent Preferences