🎁 Oferta lunii: La comenzile de bijuterii peste 180 lei, CADOU o Bratara snur cu bilute din Argint si peste 300 lei, CADOU o pereche de Cercei din Argint.

Politica de schimbat produse

POLITICA DE SCHIMBAT PRODUSE

  1. Termenul de schimbat produse este de 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
  2. Costul taxei de transport pentru schimbarea produselor vor fi suportate de catre Client.
  3. Trebuie sa trimiteti o cerere de instiintare pe adresa de e-mail comenzi@efyra.ro, in care sa fie precizate numele de pe care s-a facut comanda sau numarul comenzii, denumirea produsului pe care doriti sa il schimbati, cat si denumirea produsului cu care vreti sa il inlocuiti, respectiv marimea acestuia, daca este cazul.
  4. Ulterior va vom contacta pentru a stabili detaliile necesare pentru schimbarea produsului.
  5. Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si nu trebuie sa prezinte indicii ca a fost purtat si trebuie sa fie insotit de factura si de ambalajul primit cadou. Produsul trebuie sa fie ambalat corespunzator, exact asa cum l-ati primit.
  6. Schimbul produsului se va face in momentul in care curierul va livra noul produs solicitat, iar Clientul ii va achita acestuia contravaloarea taxei de transport de 20 lei si daca este cazul, diferenta de plata.
  7. IMPORTANTNu vor fi acceptate pentru schimbare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, defectiuni sau lipsa etichetei Efyra.

OFERTA SĂPTĂMÂNII

ABONEAZĂ-TE ȘI PRIMESTI TRANSPORT GRATUIT ASTAZI LA ORICE COMANDĂ mai mare de 100 lei! OFERTA SE TERMINĂ CURÂND - NU O RATA!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

🎁 Oferta lunii: La comenzile de bijuterii peste 180 lei, CADOU o Bratara snur cu bilute din Argint si peste 300 lei, CADOU o pereche de Cercei din Argint.

Urmareste-ne

Cos de cumparaturi 0

RECENTLY VIEWED 0