Livrare

Politica de livrare

Livrarea comenzilor se face prin curierat rapid direct la domiciliul cumparatorului.

Termenul de livrare este intre 1 si 3 zile lucratoare.

Expedierea comenzii pentru produsele aflate in stoc se va realiza in termen de 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii, prin email, exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale. Comanda ar trebui sa ajunga la dumneavoastra in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. Acest termen poate fi modificat de imprejurari independente de vointa noastra.

Costul transportului este de 20 lei pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 200 lei si va fi indicat in cosul de cumparaturi inainte de finalizarea comenzii. Exceptie fac ofertele cu livrare gratuita.

Transportul este gratuit pentru toate comenzile a caror valoare este mai mare de 200 lei, exceptand zonele care sunt in afara ariei de livrare a serviciului de curierat. Pentru zonele aflate in afara ariei de livrare a serviciului de curierat rapid se va percepe taxa de 1 leu (tva inclus)/kilometru pentru livrarea la destinatie, iar cheltuielile de transport vor fi suportate de catre Cumparator.

Obiectiunile referitoare la eventualele nereguli si/sau lipsuri cu privire la integritatea coletelor (cutii deteriorate, sparte, pachete rupte, umede etc.) si a produselor aferente acestora se vor face in momentul livrarii prin sesizarea scrisa sau telefonica, sau prin refuzul primirii si platii coletului. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte nu obliga vanzatorul sa le ia in considerare. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

Prin crearea contului si/sau prin finalizarea si trimiterea comenzii, cumparatorul/utilizatorul declara ca intelege si isi exprima acordul si consimte ca:

  • Toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt reale, adevarate, corecte si complete la data plasarii comenzii;
  • Efyra Lux poate contacta cumparatorul/utilizatorul, in orice situatie in care este necesara contactarea acestuia cu privire la comanda, prin orice mijloc aflat la dispozitia Efyra Lux;
  • Sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
  • Pretul unitar si total, modalitatea de plata precum si termenul de plata sunt specificate pentru fiecare comanda in parte in procesul de transmitere a acesteia.
  • Facturile emise se vor completa cu datele inscrise de cumparator in contul sau si vor contine produsele achizitionate conform cosului de cumparaturi. Facturile vor fi transmise cumparatorului in format electronic, pe adresa de e-mail mentionata de cumparator in contul sau in format fizic in colet.
  • Utilizatorul/cumparatorul are obligatia permanenta de mentine datele de cont respectiv de facturare actualizate, corecte si reale pentru fiecare comanda facuta pe site.
  • Plasarea de comenzi telefonice se realizeaza pe propria raspundere a cumparatorului. Efyra Lux nu raspunde pentru eventualele erori de intelegere cu privire la produsele comandate, adresa de livrare si/sau datele de facturare – recomandand plasarea comenzilor online.

OFERTA SĂPTĂMÂNII

ABONEAZĂ-TE ȘI PRIMESTI TRANSPORT GRATUIT ASTAZI LA ORICE COMANDĂ mai mare de 100 lei! OFERTA SE TERMINĂ CURÂND - NU O RATA!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Urmareste-ne
Cos de cumparaturi 0
RECENTLY VIEWED 0
Consent Preferences