🎁 Oferta lunii: La comenzile de bijuterii peste 180 lei, CADOU o Bratara snur cu bilute din Argint si peste 300 lei, CADOU o pereche de Cercei din Argint.

Garantie

CONDITII DE ACORDARE A GARANTIEI

SOLICITARI

Orice solicitare legata de garantie, se va trimite in scris catre comenzi@efyra.ro va contine numele si prenumele si se va atasa o poza cu produsul in care sa se evidentieze defectiunea aparuta si o detaliere explicita a modului in care s-a produs defectiunea. In cazul in care nu primim cele de mai sus, le vom solicita pe e-mail. Raspunsul la solicitarea primita va fi dat in maxim 24h. 

CE ESTE CERTIFICATUL DE GARANTIE COMERCIALA ?

Certificatul de garantie comerciala insoteste comanda online achizitionata impreuna cu factura fiscala. Certificatul de garantie comerciala acopera veridicitatea materialului, argint 925, modul de realizare si nu utilizarea necorespunzatoare, ruptura prin agatare, ruptura aparuta in urma utilizarii produselor la dormit, activitati, casnice, fitness, alergat etc.

CINE SUNTEM ?

EFYRA, magazin online operat de SC EFYRA LUX SRL cu sediul in Suceava, str. Marasti nr. 12, avand CIF 44990830, J33/1856/2021, detinatoare a Autorizatiei eliberata de ANPC, Nr. 0011870 pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din HG nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint si aur, comercializate de companie, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE. 

Toate bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC – Metale si Pietre Pretioase conform legislatiei, care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat si marca de responsabilitate EFY.

LIVRAREA COMENZILOR

Toate produsele EFYRA sunt expertizate inainte de a fi trimise Clientului, se analizeaza:

 • daca au toate pietrele;
 • daca prezinta zgarieturi;
 • daca inchiderile sunt bune si nu se blocheaza;
 • daca prezinta defecte de fabriatie.

Fiecare bijuterie EFYRA este ambalata cu multa grija intr-un ambalaj premium oferit cadou si un ambalaj corespunzator care previne deteriorarea bijuteriei in timpul transportului.

Dupa primirea comenzii, daca Clientul considera ca are un produs care nu respecta cele de mai sus este rugat sa trimita pe adresa de e-mail comenzi@efyra.ro o poza cu produsul si defectul constatat, imediat.

In cazul in care Clientul primeste produsul, incepe sa-l utilizeze si din neatentie il loveste, zgarie, agata, rupe, il supune unor socuri mecanice, nu poate pretinde inlocuirea sau returul lui, spunand ca asa i-a fost livrat produsul.

GARANTIE 

 1. Toate produsele EFYRA sunt livrate cu grija si beneficiaza de o garantie comerciala pentru o perioada de 30 de zile de la data primiri comenzii. Bijuteriile care prezinta defecte de fabricatie, se vor inlocui gratuit, atata timp cat produsul respecta termenii si conditiile de garantie. Bijuteriile din argint si aur comercializate sunt verificate si certificate si poarta marcajul directiei ANPC – Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat si marca de responsabilitate proprie EFY. Produsele care prezinta defecte de fabricatie vor fi schimbate, numai daca nu au fost purtate, sunt noi si nu prezinta urme de uzura.
 2. Garantia nu include produsele care prezinta defecte cauzate de lovituri, rupturi, agatari, neglijenta, purtare sau utilizare neadecvata, care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera.
 3. Conform legii 449/2003, art. II alin. 2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.
 4. Toate solicitarile de inlocuire vor fi supuse inspectiei si expertizei de catre echipa noastra, inainte ca cererea sa fie procesata, prin solicitarea de informatii suplimentare prin metoda de comunicarea aleasa, pe e-mail.
 5. Bijuteria se va inlocui, in conditiile OG nr. 21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator.
 6. Inlocuirea se va face in termen de 14 zile si nu garantam ca se va livra exact acelasi model. In cazul in care acelasi model nu mai este disponibil se va livra un model similar cu o valoare echivalenta.

TERMENI SI CONDITII DE GARANTIE 

 1. Garantia comerciala, legala, se acorda pe o perioada de 30 de zile de la data intrarii in posesia produselor cumparate si prin ea se atesta faptul ca produsul este din argint 925, marcat (pentru produsele care depasesc 2 g) si verificat de ANPC, conform legislatiei in vigoare.
 2. Garantia comerciala nu acopera uzura produsului, indiferent de cat timp a trecut de la intrarea in posesia lui, rupturi, deformari, zgarieturi  sau orice alta forma de deteriorare accidentala, intrebuintare gresita, neglijenta, reparatii/modificari/ajustari neautorizate de terti sau chiar de cumparator, artificii facute produselor, uzura masiva, etc.
 3. Pentru produsele placate cu aur galben, aur roz si rodiu placarea este standard, de 0.6 microni. Garantia comerciala nu se acorda placarii. Pastrarea placarii tine de modul de utilizare al bijuteriei si nu de veridicitatea materialului. Uzura masiva (24h/24h) va duce la curatarea placarii. Curatarea placarii nu face obiectul Garantiei comeriale acordate conform legislatiei in vigoare OUG nr.140/30.12.2021 si OUG nr.140/2021.
 4. Nu se poate solicita rambursarea banilor sau inlocuirea produsului pentru produsele care nu mai corespund cu cele livrate in urma comenzilor efectuate, acestea fiind rupte, agatate, deteriorate, indoite, uzate, cu urme de folosire, oxidate, pierdute, manipulate neglijent, reparate, etc.
 5. Garantia comerciala nu acopera uzura normala, oxidarea și/sau daunele provocate de pierdere, furt, utilizare improprie, accidente, manipulare neglijenta sau malițioasa in mod intenționat.
 6. Garanția comerciala nu acopera daunele provocate de umezeala, pierderea placarii bijuteriei, curatarea bijuteriei achizitionate astfel incat aceasta sa duca la pierderea placarii.
 7. Garantia comerciala nu se acorda pentru: decolorare, schimbarea culorii produsului datorita expunerii la substante chimice, machiaj, piscine, bai fierbinti, baie, produse cosmetice, detergenti, medii chimice si toxice, umezeala.
 8. Garantia comerciala nu se acorda pentru zgarieturi, rupturi, indoiri, prinderi ale bijuteriilor, distrugeri in zona ghearelor care prind pietrele, din cauza neglijentei sau altor daune.
 9. Conform legii 449/2003, art. 11 alin. 2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.
 10. Garantia comerciala nu se acorda pentru produsele pierdute sau furate.

RECOMANDARI PENTRU FOLOSIREA BIJUTERIILOR EFYRA

Nu supuneți bijuteria la socuri mecanice, lovituri, zgarieturi sau alte activitati ce pot deforma sau rupe bijuteria. Deschideti cu delicatete cerceii, bratarile si colierele.

Evitați contactul cu apa, mediile cu umiditate, substanțe corozive sau cosmetice.

Evitați purtarea bijuteriilor in timpul somnului.

Purtati cu grija bijuteriile incrustate cu pietre sau perle, deoarece montura acestora nu rezista socurilor mecanice.

Pastrati bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in alte cutii destinate bijuteriilor.

Nu purtati bijuteriile in timpul activitatilor casnice sau a acelora in care exista posibilitatea ca bijuteriile sa intre in contact cu substante chimice, detergenti, etc.

Nu purtati bijuteriile in timpul activitatilor fizice. Transpiratia abundenta sau pH-ul acid, care vin in contact cu bijuteriile, pot modifica culoarea acestora.

Pentru a mentine luciul bijuteriilor, se recomanda scoaterea acestora inainte de dusuri sau treburile casnice.

Evitati contactul bijuteriilor cu produsele pentru ingrijirea corpului, parfumuri, fixativ pentru par, sapunuri, lotiuni, etc.

Evitati contactul bijuteriilor cu substantele chimice. Acestea le pot schimba culoarea si deteriora/ matifia stratul de suprafata.

Dupa fiecare purtare, stergeti bijuteriile cu o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora. Nu utilizati solventi sau substante chimice pentru curatare.

Metalul pretios isi poate pierde stralucirea in timp, iar culoarea se poate altera, daca intra frecvent in contact cu agenti precum parfumul, apa sarata, creme de piele, fixativ pentru par, clor, sulf sau alte substante chimice.

Pentru produsele placate cu aur galben, aur roz sau rodiu, se recomanda o mai mare atentie pentru pastrarea culorii timp indelungat. Nivelul de matuire aparut depinde de pielea purtatorului, de rutina de ingrijire a pielii si tine strict de fiecare utilizare in parte, astfel ca nu se recomanda folosirea bijuteriilor placate cu aur in contact direct cu apa pentru timp indelungat, aducerea produsului in contact cu medii distructive, praf, fum, solventi, adezivi, acizi, saruri etc. O uzura normala, naturala a produsului placat, inseamna palirea culorii in timp, sau palirea culorii pe alocuri, fara a aduce deficiente materialului de baza.

Produsele placate cu aur nu se comporta ca produsele realizate din aur pur.  Inelele placate cu aur se vor decolora mai repede decat lanturile placate cu aur sau cerceii placati cu aur.

OFERTA SĂPTĂMÂNII

ABONEAZĂ-TE ȘI PRIMESTI TRANSPORT GRATUIT ASTAZI LA ORICE COMANDĂ mai mare de 100 lei! OFERTA SE TERMINĂ CURÂND - NU O RATA!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

🎁 Oferta lunii: La comenzile de bijuterii peste 180 lei, CADOU o Bratara snur cu bilute din Argint si peste 300 lei, CADOU o pereche de Cercei din Argint.

Urmareste-ne

Cos de cumparaturi 0

RECENTLY VIEWED 0